We zijn in het bezit van 2 Toyota Landcruisers waarmee we de cursussen verzorgen, de reizen begeleiden en welke een voorbeeld zijn hoe u een auto volwassen kunt prepareren.

Deze auto met het bouwjaar 2002 is sinds 2009 in ons bezit en heeft ondertussen 150000km met ons gereist door heel Europa. Met name op de zwaardere reizen wordt deze auto ingezet en kunnen we afhankelijk van de omstandigheden uitrusten met zwaarder dan   wel minder zwaar schoeisel. Auto is voorzien van sperren, turbo, verzwaarde assen en homokineten. Met deze auto kunnen we ook uw aanhanger naar de bestemming brengen die u wenst.

Misschien wel ons paradepaardje. In samenwerking met diverse specialisten als 4SKY, Trailmaster, 4x4Saris, Superwinch.eu en General is deze auto in 2016 opgebouwd en is een voorbeeld van een professioneel opgebouwde auto. Ondanks zijn hoge kilometrage en leeftijd (1994) is deze auto super betrouwbaar en wordt met name ingezet op kampeer reizen en voor alle zakelijke kilometers binnen de landsgrenzen. Geweldige trek auto dus kan ook voor diverse aanhangertransporten worden ingezet.